Sıkça Sorulan Sorular:
Türkçe Altyazılı
 CiwCiw.com - Eşcinsel Temalı Filmler : LGBTT Sinema Arşivi : Filmler : Türkçe Altyazılı
Mesaj icon Konu: Sommersturm (2004) Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Sayfa   5 Sonraki >>
Yazar Mesaj
apasionado
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 21
Alıntı apasionado Cevaplabullet Konu: Sommersturm (2004)
    Gönderim Zamanı: 30 Haziran 2006 Saat 21:49
Sommersturm (2004)

Yaz Fırtınası (Türkiye)
Summer Storm (Uluslararası: İngilizce Başlık)

Yönetmen: Marco Kreuzpaintner

Senaryo: Thomas Bahmann, Marco Kreuzpaintner

Tür: Dram, Komedi, Romantik

Yapım: Almanya

Yıl: 2004

Orijinal Dili: Almanca

Süre: 98 dk.

Oyuncular: Robert Stadlober, Kostja Ullmann, Jürgen Tonkel, Miriam Morgenstern, Alicja Bachleda-Curus, Angelika Brennfleck, Josefine Müller, Joseph M'Barek, Tristano Casanova, Roman Storm, Jeff Fischer, Johannes Franke, Anton Rattinger, Gerhard Oberwetter, Tobias van Dieken.

Konu: Tobi gizliden gizliye en yakın arkadaşına aşıktır; ancak 15 yaşın o körpe hallerinde bunu kabul etmek hiç de kolay değildir. Ufak tefek ittirmelerle yaşanan keyifli anlar ise bir tehdit unsuru oluşturmamaktadır; her şey gizli ve kontrol altında ilerlemektedir. Ama büyük yarışa hazırlanmak için kürek takımıyla kampa gidildiğinde, doğanın ve hormonların çağrısına yanıt vermemek güçleşir ve kamp günleri Achim'in kız arkadaşının iki oğlanın arasına girmesiyle gerginleşir. En yakın arkadaşından ne istediğini tam olarak kestiremeyen Tobi'nin kafası, kampa eşcinsellerden oluşan bir kürek takımının gelişiyle iyice karışır. Cinsel gerilim artar ve Tobi, Achim ve diğer takım arkadaşları yaklaşmakta olan yaz fırtınası kadar şiddetli, ancak bir o kadar da özgürleştirici yüzleşmeler yaşamak zorunda kalırlar. Seksi delikanlıların, gerçekçi diyalogların ve çarpıcı bir sinematografinin öne çıktığı bu cesur film, izleyiciler arasında birçok kalp kıracak ve seyirciyi kendisine bağlayacaktır.

Yönetmen, yazar ve yapımcı olan Marco Kreuzpaintner sinemaya 1999'da çektiği Entering Reality adlı kısa filmiyle başladı. Yönetmenin ilk uzun metraj çalışması Ganz und Gar, filmin başrolünde oynayan David Rott'a Max Ophüls Festivali'nde en iyi oyuncu ödülünü kazandırdı. Kreuzpaintner, Yaz Fırtınası ile festivalleri dolaştıktan sonra, şimdi Motosiklet Günlükleri'nin senaryo yazarı JosRivera ile birlikte ilk Hollywood deneyimi olan The Girls Next Door adlı film üzerinde çalışıyor.

Fragman

Ekran Görüntüleri

IMDb: http://www.imdb.com/title/tt0420206/

Etiketler: Swimming, One Word Title, Marijuana, Boyfriend Girlfriend Relationship, Homosexual, Best Friend, Rain, Male Nudity, Rainstorm, Gay Kiss, Sex In Nature, Masturbation, Storm, Sexual Repression, Homosexuality, Nudity, Heterosexuality, Gay Teenager, Homophobia, Germany, Berlin Germany, Gay Sex, Gay Lead Character, Coming Of Age, Coming Out, Gay Athlete, Gay Interest, Gay, First Gay Sexual Experience, Rowing, Unrequited Love, Youth Hostel.

Dosya Detayları
Kaynak: DVD-Rip
CD Sayısı: 1
Video Codec: XviD
Video Bitrate: 909 kbit/s
Audio Codec: MP3
Audio Bitrate: 128 kbit/s
FPS: 25 frm/s
Çözünürlük: 608x336

ED2K Bağlantıları
ED2K Link 1: Sommersturm.2004.[CiwCiw.com].avi
Dosya Boyutu: 699.74 MB

Altyazılar
Türkçe, İngilizce

Bu alandaki bağlantıları, sadece CiwCiw.com üyeleri görüntüleyebilir!

Bağlantıları görebilmek için lütfen üye girişi yapın.

Üye değilseniz, üye olmak için tıklayın.

Düzenleyen Hellwatchman - 30 Kasım 2009 Saat 09:54
IP
apasionado
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 21
Alıntı apasionado Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 30 Haziran 2006 Saat 22:05
       Merhaba.Bir süre ara verdikten sonra  yeni bir film ekleyebildim.Sommersturm da bu türdeki diğer filmlerden,çok fazla  farklılık içermese de,şu en yakın arkadaşa duyulan "fazladan ve daha yakından" hisler sorununu iyi ve gerçekçi bir şekilde ele aldığı için bir miktar ayrılabilir.Kişinin iç dünyasını,bu hislerini yansıtmakta oldukça başarılı.Yaz ortasında hiç beklenmeden bir anda ortaya çıkıveren fırtına ile kişimizin duygu durumu arasında kurulan görsel parelelik de çok iyi sunulmuş ve izlemesi çok zevkli.
      Hani şey diyor sanki;Tüm bunlar bitse ve yarışa (yaşama) devam edebilsek yeniden...
      Sevgi ve iyilikler.
IP
timmy
Moderatör
Moderatör
Simge

Gönderilenler: 373
Alıntı timmy Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 01 Temmuz 2006 Saat 11:47

ben de bu filmi yazdığın duygularla izlemiştim... güzel olmuş eklediğin...

filmde o ilk kendini ve çevreni algılama yılları yorumlanmış. hani şu hetero hetero ile birlikteyken hiç sakınmaz, rahat hareket eder de iş gay arkadaşla alakalı olunca karışır bahsini hoş bir şekilde anlatmış...

Düzenleyen timmy - 01 Temmuz 2006 Saat 11:48
IP
watcher
Yönetici
Yönetici
Simge

Gönderilenler: 1277
Alıntı watcher Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 16 Temmuz 2006 Saat 18:49
Ellerine sağlık apasionado, gerekli düzenlemeleri yapıp görsel ve altyazı dosyalarını ciwciw.com sunucularına gönderdim. 
IP
Cybers
Moderatör
Moderatör
Simge

Gönderilenler: 612
Alıntı Cybers Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 09 Ekim 2006 Saat 13:17
İzlemesi güzel bir filmdi,

Tüm yorumlara katılmakla beraber,

Filmi izleyince şunu anlıyorum ki, eşcinselliğe bakış açısı sadece benim ülkemde değil, tüm ülkelerde aynı paralellikte benzer özellikler taşıyor...

Filmde bulabileceklerimiz ve yukarıda da belirttiğim paralellikler,

Gayler arasında feminenliğe bakış açısı,
Bir heteronun gaylere bakış açısı,
En yakın arkadaşa duyulabilecek ilginin ve tepkilerin izlenimi,
Kabullenme aşamasında çekilen zorluklar,
Kendini ve çevreni kandırma :(
vs

Ben İmkansız Aşklar İçin Yaratılmışım...
IP
volcano
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 50
Alıntı volcano Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 22 Ekim 2006 Saat 13:40
 filmi yeni indirdim ve seyrettim, emeği geçen arkadaşlara teşekkür ederim ellerinize sağlık
IP
thoth
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 89
Alıntı thoth Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 12 Haziran 2007 Saat 20:31
bu filmi şiddetle tavsiye ederim çok güzel bi filmdir ekleyen arkadaşın ellerine sağlık 
IP
jaked
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 16
Alıntı jaked Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 11 Ekim 2007 Saat 13:19
 ya ben bu filme bayıldım süper ötesi işte tam aradığım film buydu ya bu tip başka filmler varmı bildiğiniz yani sanki benim hayatımı anlatıyormuş gibi oldu...bulabilirsem ki bulmaya çalışcam mutlaka orjinal dvd sini alıp arşivime eklicem...
IP
gecemelek
Fanatik Üye
Fanatik Üye
Simge

Gönderilenler: 180
Alıntı gecemelek Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 15 Ekim 2007 Saat 22:31
 iyi vakit geçirmek isteyenler için guzel bir film ama izledikten sonra film seni düsündürmüyor bence sabun kopugu bir film ... ama sunuda soyleyim izlerken zevk alıyorsunuz ve sıkmıyor ...
GÖKKUŞAĞI BAYRAĞI HERYERDE ÖZGURCE DALGALANSIN ....
IP
redlake
Fanatik Üye
Fanatik Üye
Simge

Gönderilenler: 118
Alıntı redlake Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 01 Ocak 2008 Saat 18:27

çok teşekkürler

IP
Sayfa   5 Sonraki >>
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums version 8.06
Copyright ©2001-2006 Web Wiz Guide

Forumda paylaşılan ve sunulan dosyaların tümü CiwCiw.com sunucularında barındırılmamaktadır. Forumda sadece bağlantılara yer verilerek, üyelerin yorumlarına açılmıştır. Forumdaki ileti ve başlıkların içeriğinin sorumluluğu tamamıyla bunları gönderen kullanıcıya aittir. Bunların içeriğindeki ifadeler CiwCiw.com sitesini bağlamaz ve forum yöneticileri bundan sorumlu tutulamaz.

Türkiye'nin En Kapsamlı Eşcinsel Temalı Filmler Forumu
CiwCiw.com - A Color of the Rainbow

© 2005 - 2009 CiwCiw.com