| Yazar |
Mesaj |
watcher
Yönetici
Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 1277
|
 Konu: Normal (2003) Gönderim Zamanı: 16 Şubat 2008 Saat 23:50 |
Normal (2003)
Yönetmen: Jane Anderson Senaryo: Jane Anderson Tür: Drama Yapım: Amerika Yıl: 2003 Orijinal Dili: İngilizce Süre: 110 dk. Oyuncular: Richard Bull, Mary Seibel, Danny Goldring, Jessica Lange, Tom Wilkinson, Hayden Panettiere, Randall Arney, Rich Komenich, Kirk Anderson, Christian Ambrose, Joe Foust, Sean Rice, Mickey Tuman, Joseph Sikora, Clancy Brown... Konu: Fragman
Ekran Görüntüleri   IMDb: http://www.imdb.com/title/tt0338290/Etiketler: Sex Change, Intolerance, Transgender Parent, Father Son Relationship, Transgender, Preacher, Thanksgiving, Family Farm, Sexual Identity, Thanksgiving Dinner, Turkey, Workplace Bullying, Ostracism, Alzheimer's Disease, Transsexual, Husband Wife Relationship, Thanksgiving Day, Domestic Violence, Based On Play.
Dosya Detayları
Kaynak: DVD-Rip CD Sayısı: 1 Video Codec: XviD Video Bitrate: 729 kbit/s Audio Codec: MP3 Audio Bitrate: 128 kbit/s FPS: 23.976 frm/s Çözünürlük: 608x304 ED2K BağlantılarıED2K Link 1: Normal.2003.[CiwCiw.com].aviDosya Boyutu: 699.52 MB Altyazılar İngilizce, Türkçe

Bu alandaki bağlantıları, sadece CiwCiw.com üyeleri görüntüleyebilir! Bağlantıları görebilmek için lütfen üye girişi yapın. Üye değilseniz, üye olmak için tıklayın.
Düzenleyen Hellwatchman - 14 Haziran 2010 Saat 11:51
|
|
|
|
|
lifeisunfair
Üye Adayı
Gönderilenler: 6
|
 Gönderim Zamanı: 17 Şubat 2008 Saat 23:58 |
|
merak ettiğim bir filmdi teşekkürler.yalnız bunun torrent ya da diğer bir alternatifi yok mu?(emule pek çileli)
|
|
|
watcher
Yönetici
Gönderilenler: 1277
|
 Gönderim Zamanı: 18 Şubat 2008 Saat 00:00 |
|
Sitede Torrent bölümü şu an için yok. O yüzden Torrent paylaşımları yapılmıyor maalesef. Fakat ilerde mutlaka Rapidshare bağlantıları eklenecektir.
|
|
|
redlake
Fanatik Üye
Gönderilenler: 118
|
 Gönderim Zamanı: 03 Mart 2008 Saat 16:29 |
|
harika bi film.kaçırmayın derim
|
|
|
goodluck0049
Yeni Üye
Gönderilenler: 38
|
 Gönderim Zamanı: 14 Nisan 2008 Saat 23:07 |
Filimi sonuna kadar inanılmaz heyecanla izledim.Filimin bazı sahnelerinde ise belirtmeden edemeyeceğim inanılmaz moral bozukluğu yaşadım. Çevresinin tepkileri,Kilisede dışlanması gibi bir çok etken bunları yazmama neden oldu. Ama ne pahasına olursa olsun karısının tutum ve davranıslarına hayran kaldım. cevremızdekı butun ınsanlar bizlerinde insan olduğumuzu bazen unutuyorlar o yuzden Eşcinsel olan yada olmayan herkesin izlemesini gerçekten çok isterim.
Saygılar ve İyi seyirler....
|
|
GoodLuck0049
|
|
|
gothica
Üye Adayı
Gönderilenler: 8
|
 Gönderim Zamanı: 07 Mart 2009 Saat 21:49 |
|
yaaa annamadım filmlerinin hiçbirini indiremiyorum çünkü linkler açılmıyor bende nedenini anlamdım
|
|
|
Cybers
Moderatör
Gönderilenler: 612
|
 Gönderim Zamanı: 08 Mart 2009 Saat 23:11 |
|
Emule programı kurulu mu ?
|
|
Ben İmkansız Aşklar İçin Yaratılmışım...
|
|
|
hipnoz07
Üye Adayı
Gönderilenler: 1
|
 Gönderim Zamanı: 25 Kasım 2009 Saat 00:07 |
|
nerden bulabilirim bu filmi..torrent kullanmasını bilmiyorum..direkt link olan var mı elinde??
|
|
|
Cybers
Moderatör
Gönderilenler: 612
|
 Gönderim Zamanı: 25 Kasım 2009 Saat 14:30 |
|
ffilmin rapidshare linkleri eklendi
|
|
Ben İmkansız Aşklar İçin Yaratılmışım...
|
|
|
royal-si
Üye
Gönderilenler: 54
|
 Gönderim Zamanı: 29 Ocak 2010 Saat 03:18 |
Yıllar boyu bastırdığı cinselliğini evliliğinin 25. yılında artık açığa çıkaran ve transeksüel kimliğini yaşamak isteyen birinin hüzün veren hikayesi.... Film, hem konunun farklı olması hemde oyuncuların performansının iyi olması açısından hoşuma gitti... Açıkçası uzun zamndır görüp te ilgimi çekmeyen bir filmdi... Fakat filmi izledikten sonra önyargılı olup, filmi daha önce izlemediğim için pişmanlık duydum... izlemeniz tavsiye edilir...
|
|
|