Sıkça Sorulan Sorular:
Türkçe Altyazılı
 CiwCiw.com - Eşcinsel Temalı Filmler : LGBTT Sinema Arşivi : Filmler : Türkçe Altyazılı
Mesaj icon Konu: Prick Up Your Ears (1987) Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Sayfa   3 Sonraki >>
Yazar Mesaj
Saruman
Fanatik Üye
Fanatik Üye
Simge

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 133
Alıntı Saruman Cevaplabullet Konu: Prick Up Your Ears (1987)
    Gönderim Zamanı: 08 Nisan 2008 Saat 17:53
Prick Up Your Ears (1987)

Kulaklarını Dik (Türkiye)

Yönetmen: Stephen Frears

Senaryo: Alan Bennett, John Lahr

Tür: Biyografi, Komedi, Drama

Yapım: İngiltere

Yıl: 1987

Orijinal Dili: İngilizce

Süre: 111 dk.

Oyuncular: Gary Oldman, Alfred Molina, Vanessa Redgrave, Frances Barber, Janet Dale, Julie Walters, Bert Parnaby, Margaret Tyzack, Lindsay Duncan, Wallace Shawn, Dave Atkins, John Bailey, Stephen Bill, Jane Blackburn, Mark Brignal, Selina Cadell, Antony Carrick, Joanne Connelly, Garry Cooper, Philippa Davies, Liam De Staic, Anthony Douse, James Grant, Christopher Guinee, William Job, Rosalind Knight, Spencer Leigh, Roger Lloyd-Pack, Angus MacKay, Steven Mackintosh, Charles McKeown, Helena Michell, John Moffat, Michael Müller, Sean Pertwee, Eric Richard,  Stella Richman, Stevan Rimkus, Hooper Robin, Joan Sanderson, Neville Smith, Linda Spurrier, Max Stafford-Clark, Sian Thomas, Charlotte Wodehouse

Konu:

Fragman

Ekran Görüntüleri

IMDb: http://www.imdb.com/title/tt0093776/

Etiketler: Love, Homosexual, Gay Lead Character, Theater, Murder, Based On Book, Independent Film

Dosya Detayları
Kaynak: DVD-Rip
CD Sayısı: 1
Video Codec: XviD
Video Bitrate: 695 kbit/s
Audio Codec: MP3
Audio Bitrate: 112 kbit/s
FPS: 23,976 frm/s
Çözünürlük: 624x336

ED2K Bağlantıları
ED2K Link 1: Prick.Up.Your.Ears.1987.[CiwCiw.com].avi
Dosya Boyutu: 694.91 MB

Altyazılar
Türkçe, İngilizce

Bu alandaki bağlantıları, sadece CiwCiw.com üyeleri görüntüleyebilir!

Bağlantıları görebilmek için lütfen üye girişi yapın.

Üye değilseniz, üye olmak için tıklayın.

Düzenleyen Hellwatchman - 12 Nisan 2009 Saat 10:00
IP
Saruman
Fanatik Üye
Fanatik Üye
Simge

Alıntı Saruman Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 28 Nisan 2008 Saat 15:41
watcher
guzelim film "sizin koseniz" basliginda heba olup gidecek  rica etsem son rutuslari da yapip TR altyazili filmler basligina tasirmisiniz. Gozden kacti sanirim.

Düzenleyen Saruman - 28 Nisan 2008 Saat 15:42
IP
watcher
Yönetici
Yönetici
Simge

Gönderilenler: 1277
Alıntı watcher Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 28 Nisan 2008 Saat 16:21
Kesinlikle oyle gozden kacmis, en kisa surede halledecegim.
IP
timmy
Moderatör
Moderatör
Simge

Gönderilenler: 373
Alıntı timmy Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 29 Nisan 2008 Saat 01:08
bu gay temalı bir FİLMdir! indirilsin arşivlensin, dostlarla seyredilsin, "wayy bee!" denilsin, Alfred Molinayı da devirdikten sonra sıradaki Hollywood ünlüsünün şöhretine basamak olan dokunaklı bir başka GLBT filmi ile devam edilsin....

IP
watcher
Yönetici
Yönetici
Simge

Alıntı watcher Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 29 Nisan 2008 Saat 22:58
Film detaylarını düzenleyerek ve tüm dosyaları CiwCiw.com sunucularına kopyalayarak başlığı Türkçe Altyazılı Filmler bölümü altına taşıdım. Çok teşekkürler Saruman'cım, gecikme için de kusura bakma.

Bu arada forum standartlarını daha değiştirmediğimiz için ve yazdıklarının boşa gitmemesi için, başlığındaki bazı yazıları aşağıya kopyalıyorum. Bu nedenle özür de dilerim ama lütfen darılma.  Standartları hakikaten bozmak istemediğimden bunu yapıyorum. Sevgiler.

Orjinalini yazan: Saruman

Yönetmen: Stephen Frears

Senaryo: Alan Bennett (Writer),John Lahr (Book)

Tür: Biography, Comedy, Drama

Yapım: ABD

Yıl: 1987

Orijinal Dili: İngilizce

Süre: 111 dk.

Oyuncular: Gary Oldman, Alfred Molina, Vanessa Redgrave, Frances Barber, Janet Dale, Julie Walters, Bert Parnaby, Margaret Tyzack, Lindsay Duncan, Wallace Shawn

Konusu: “Büyüleyici sahneleri, iddialı senaryosu ve oyuncularının sürükleyici performansları ile Frears''ın filmi tam anlamıyla harika!”
Benim Güzel Çamaşırhanem (My Beautiful Laundrette), Yasak İlişkiler (The Grifters) ve Kraliçe (The Queen) gibi birçok başarılı filme imza atan Stephen Frears’ın Cannes’da Altın Palmiye’ye aday gösterilmesini sağlayan Kulaklarını Dik, kışkırtıcı tiyatro oyunları ile tanınan ve İngiltere''nin en önemli oyun yazarlarından biri olarak kabul edilen Joe Orton ile partneri Kenneth Halliwell''in ilişkisine odaklanıyor.

Senaryosunu başarılı bir başka oyun yazarı olan Alan Bennett’in yazdığı Kulaklarını Dik, Gary Oldman ve Alfred Molina’nın eşsiz performansları ile akıllara kazınıyor.

Joe Orton ile Kenneth Halliwell''in Kraliyet Akademisi Drama Sanatları bölümünde tanışmaları ile başlayan ilişkileri 15 yıl sürer. Homoseksüelliğe hapis cezasını öngören 60''lar İngilteresi’nde bu çift birlikte yaşar ve birlikte çalışır. Ancak zaman içinde ilişkideki rolleri değişeceklerdir. Taşradan gelen, eğitimsiz ve maceraperest Orton kendini yetiştirip tiyatro kariyerinde hızla yükselirken, şehirli ve eğitimli Halliwell istediği her şeye partnerinin sahip oluşu karşısında ezilir. Başarı dışında herşeyi paylaşan çiftin arasındaki eşitsizlik, onları kaçınılmaz bir sona doğru sürükleyecektir.

Ek$i'den: 1987 yapimi, senaryosu alan bennett tarafindan yazilmis bir Stephen Frears filmi. Film 34 yasinda sevgilisi tarafindan oldurulen unlu oyun yazari joe orton'un hayatini anlatir. orton, o yillarda ingiltere'de cok buyuk suc sayilan escinselligini on plana cikarmasi, bu konuda yazdigi kara komedileri, kisa ama cok basarili kariyeri ve sok eden olumu ile 1960'lara damgasini vuran yazarlardan biridir. Joe Orton rolunde Gary Oldman ve sevgilisi kenneth halliwell rolunde de Alfred Molina'nin oyunculuklari piril piril, hakikaten izlenmeye deger. ozellikle Gary Oldman'in ikinci sinema filmi oldugu dusunulurse insan etkilenmeden edemiyor. filmdeki apartman dairesi icin, gercek hayatta orton ile halliwell'in on seneyi asan bir sure beraber yasadiklari ve halliwell'in orton'u oldurdugu daire kullanilmis. orton'un yayincisi rolunde ve hikayenin anlaticisi olarak Vanessa Redgrave var. Stephen Frears'in Tehlikeli İlişkiler (Dangerous Liaisons) ve Benim Güzel Çamaşırhanem (My Beautiful Laundrette) ile birlikte en iyi filmlerinden.

Fragman

Tam olarak fragman sayilamaz ama cok guzel bir video filmi de ozetlemis zaten

Not: Forumdaki Tum arama girisimlerimde filme rastlamadim daha once sunuldu ise ozur dilerim.

Not2: Ekleyeli kac gun olmasina ragmen ilgi cekmemesine sasirdim; oysa ki ben cok begendim ve hic yapmadigim ss almayi bile sirf bu film icin arastirdim ve uyguladim baya ugrasmistim ya neyse...

IP
Saruman
Fanatik Üye
Fanatik Üye
Simge

Alıntı Saruman Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 29 Nisan 2008 Saat 23:33
Tesekkurler sevgili watcher 
Benim aklimda filmin tanitiminin da yapilacagi seklinde kalmis o nedenle eklemistim darilma gibi bir durum olamaz, dikkat ettiysen gerekli duzenlemeleri yapmani rica etmistim zaten uzman olan sensin darilmaca gucenmece olmaz merak etme :D
IP
watcher
Yönetici
Yönetici
Simge

Alıntı watcher Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 30 Nisan 2008 Saat 00:13
Valla keşke herkese senin kadar anlayışlı olsa, belki şu yazdıklarım bile çok saçma gelecek sana ve "ne alaka" diyeceksin. Ama cidden eklediği filmleri gerekli standartlara uydurdum diye bazı üyelerden yemediğim laf kalmamıştı. Tekrar ilgin ve anlayışın için tekrar teşekkür ederim.
IP
goodluck0049
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 38
Alıntı goodluck0049 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 01 Mayıs 2008 Saat 01:32
 Film iniyor.. :) 

bu film için bütün emeği geçen arkadaşlara teşekkür ederim.
GoodLuck0049
IP
Deseo20
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 49
Alıntı Deseo20 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 09 Mayıs 2008 Saat 18:43

Ohhh be sonunda boş vakti bulup izleyebildim bu filmi. Bu kadar insan film hakkında güzel yorumlar yapmış mutlaka güzeldir deyip indirmiştim cidden de çok güzeldi. Tşk ederim herkese.

IP
tavuk
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 11
Alıntı tavuk Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 30 Mayıs 2008 Saat 17:59
rapidshare bağlantısı var mı bu filmin? 
IP
Sayfa   3 Sonraki >>
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums version 8.06
Copyright ©2001-2006 Web Wiz Guide

Forumda paylaşılan ve sunulan dosyaların tümü CiwCiw.com sunucularında barındırılmamaktadır. Forumda sadece bağlantılara yer verilerek, üyelerin yorumlarına açılmıştır. Forumdaki ileti ve başlıkların içeriğinin sorumluluğu tamamıyla bunları gönderen kullanıcıya aittir. Bunların içeriğindeki ifadeler CiwCiw.com sitesini bağlamaz ve forum yöneticileri bundan sorumlu tutulamaz.

Türkiye'nin En Kapsamlı Eşcinsel Temalı Filmler Forumu
CiwCiw.com - A Color of the Rainbow

© 2005 - 2009 CiwCiw.com