| Yazar |
Mesaj |
vul_can
Başarılı Üye
Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 317
|
 Konu: My Beautiful Laundrette (1985) Gönderim Zamanı: 15 Şubat 2006 Saat 11:05 |
My Beautiful Laundrette (1985)
Yönetmen: Stephen Frears Senaryo: Hanif Kureishi Tür: Comedi, Drama, Romantik Yapım: İngiltere
Yıl: 1985 Orijinal Dili: İngilizce Süre: 97 dk. Oyuncular: Saeed Jaffrey, Roshan Seth, Daniel Day-Lewis, Gordon Warnecke, Derrick Branche, Rita Wolf, Souad Faress, Richard Graham, Shirley Anne Field, Winston Graham, Charu Bala Chokshi, Dudley Thomas, Garry Cooper, Neil Cunningham, Persis Maravala... Konu: Fragman
Ekran Görüntüleri  
IMDb: http://www.imdb.com/title/tt0091578/Etiketler: Thatcher, Mistress, London England, Politics, Laundromat, Racism, Squatter, Gay Kiss, Sexuality, Brawl, Violence, Muslim, Homosexuality, Business, Homosexual, Pakistani Immigrant, Gay Interest, Gay Lead Character, South Asian, Cross Cultural Friendship, Closeted Homosexual, Drug Dealer, Bicultural, Boyfriend Boyfriend Relationship, Indo Pak, Eviction, Drug Courier, Intentionally Misspelled Title,Gay Black Man, White Trash, Hit And Run, Gay Punk, Bigotry, Independent Film.
Dosya Detayları
Kaynak: DVD-Rip CD Sayısı: 1 Video Codec: DivX Video Bitrate: 889 kbit/s Audio Codec: MP3 Audio Bitrate: 134 kbit/s FPS: 25 frm/s Çözünürlük: 576x304 ED2K BağlantılarıED2K Link 1: My.Beautiful.Laundrette.1985.[CiwCiw.com].aviDosya Boyutu: 691.62 MB Altyazılar İngilizce, İspanyolca, Portegizce, Türkçe

Bu alandaki bağlantıları, sadece CiwCiw.com üyeleri görüntüleyebilir! Bağlantıları görebilmek için lütfen üye girişi yapın. Üye değilseniz, üye olmak için tıklayın.
Düzenleyen Hellwatchman - 04 Kasım 2009 Saat 22:29
|
|
|
|
|
volcano
Üye
Gönderilenler: 50
|
 Gönderim Zamanı: 05 Kasım 2006 Saat 20:23 |
Merhaba arkadaşlar formu gezerken bu film hakkında kimsenin bişeyler yazmadığını görünce şaşırdım, bundan seneler önce startv de seyrettiğim ilk eşcinsel temalı filmdir, bu film (türkçe adıda orjinal adıyla birebir çeviridir, benim güzel çamaşırhanem) bence seyredilmeli bizler ve gösterime girdiği sene itibariyle önemli bir kilometre taşıdır, serseri ruha sahip bir ingiliz ile geleneksel ve kuralcı yetiştirilmiş sonradan ingiltere'ye yerleşerek zengin olmuş bir pakistanlının aşkını anlatıyor, daniel day lewis hayranları bu filmi kaçırmayın
Düzenleyen Hellwatchman - 04 Kasım 2009 Saat 22:23
|
|
|
timmy
Moderatör
Gönderilenler: 373
|
 Gönderim Zamanı: 06 Kasım 2006 Saat 04:42 |
haklısın VOLCANO, şöyle bakınca 1985den bugüne ne denli değişimin büyük olduğunu hemen kavrayabiliyor insan... ben de bu filmi ilk türk tvsinde yayınlanan gay romance biliyorum... dönemine göre güzel bir film...
|
|
|
watcher
Yönetici
Gönderilenler: 1277
|
 Gönderim Zamanı: 28 Nisan 2008 Saat 10:38 |
|
Türkçe altyazısı eklendi ve Türkçe Altyazılı Filmler başlığı altına taşındı.
|
|
|
goodluck0049
Yeni Üye
Gönderilenler: 38
|
 Gönderim Zamanı: 28 Nisan 2008 Saat 18:52 |
Bu filim için bütün emeği geçen arkadaşlara teşekkür ederim uzun zamandan beri arayıpta bulamadığım bir filimdi.
Tekrar herkese çok teşekkürler..Film'i indirmeye başladım. ;)
|
|
GoodLuck0049
|
|
|
goodluck0049
Yeni Üye
Gönderilenler: 38
|
 Gönderim Zamanı: 03 Mayıs 2008 Saat 00:52 |
Watcher
Alt yazıda herhangi bir problem mi var ?
Film daha yeni indi ve byük bir heyecan ile açmaya çalıştım ama alt yazı çok gec cıkıyor ve sizler izlediniz mi arkadaşlar filim kapının kırılma sahnesı ıle mı baslıyor _?
Watcher yardımcı olursan cok sevınırım...
|
|
GoodLuck0049
|
|
|
watcher
Yönetici
Gönderilenler: 1277
|
 Gönderim Zamanı: 03 Mayıs 2008 Saat 10:05 |
Belki aşağıdaki diğer altyazılar uyumlu olabilir. Açıkçası Türkçe altyazısı yeni çevrildiği için deneme şansım olmadı.
| Altyazı sunuma eklenmiştir. |
Düzenleyen Hellwatchman - 04 Kasım 2009 Saat 22:25
|
|
|
Cybers
Moderatör
Gönderilenler: 612
|
 Gönderim Zamanı: 25 Aralık 2008 Saat 16:04 |
filmin rapidshare linkleri;
Linkler sunuma eklenmiştir. Likler için teşekkürler. |
Düzenleyen Hellwatchman - 04 Kasım 2009 Saat 22:11
|
|
Ben İmkansız Aşklar İçin Yaratılmışım...
|
|
|
sleepers
Üye Adayı
Gönderilenler: 1
|
 Gönderim Zamanı: 29 Nisan 2009 Saat 00:47 |
|
baglanamıyorum bu e mule bı yardım eden olurmu acep
|
|
|
Cybers
Moderatör
Gönderilenler: 612
|
 Gönderim Zamanı: 02 Temmuz 2009 Saat 17:33 |
|
filmi tek oturuşta bitiremedim maalesef parça parça bitirdim nihayetinde...
filmde eşcinsellik var evet ama izlediğinizde filmden asıl aldığınız o dönemlerin ingilteresi, ırkçılık, pakistanlıların ruh hali ve bu ruh halinin verdiği hırsın yansıması işte bunlar arasında da pakistanlı bir gençle ingiliz gencin arasındaki bağ
sonuç olarak sıkıcı buldum ben
|
|
Ben İmkansız Aşklar İçin Yaratılmışım...
|
|
|